Uddannelse2018-04-19T09:45:08+00:00

Kurser og uddannelse 2018

Eksamineret træningsterapeut

Uddannelsen som gør dig til ekspert i genoptræning og skadesforebyggende træning.

Ryg træningsterapeut

Kurser som gør dig til ekspert i genoptræning og behandlende træning af ryggen.

Generelt om uddannelse og kurser hos Training and Rehab

Som kursist hos Training and Rehab modtager du undervisning på højeste niveau. Vi målretter kurser og uddannelse således forløbet bliver indholdsrigt og lærerigt for alle. Din instruktør har mange års erfaring som underviser, og har derfor overskud til at modtage og agere på individuelle behov hos dig som kursist.

Vi har en erfaring med uddannelse. træning, genoptræning og behandling som gør os i stand til at tage det bedste fra moderne trænings og behandlingsformer. Det betyder at vi kan gøre undervisningen enkelt, gennemskueligt og brugbar på alle niveauer.Som kursist hos Training and Rehab modtager du 3-6 måneders gratis medlemsskab på websiden. Det betyder at du efter endt kursus altid har elektronisk adgang til teori og praktik fra kurset, og derfor kan opfriske din nye viden når og hvor du har lyst.

Ligeledes har du altid de praktiske værktøjer lige ved hånden, når du har brug for dem. Kurser og uddannelse hos Training and Rehab foregår i samarbejde med YourPerformance og Lasota Terapi Akademi. Så der er mange grunde til at vælge Training and Rehab når du søger ny viden. Vi gør os umage med at hjælpe dig videre, hvad end du er privat person, træner eller behandler.

Håber vi ses.

Kurser og uddannelse