Ryg træningsterapeut2018-11-19T17:03:23+00:00

Ryg træningsterapeut kurserne giver dig det du skal bruge for at kunne genoptræne og vejlede klienter korrekt på et grundlæggende eller udvidet niveau.

Alt for mange klienter er bange for at bruge deres ryg og især for at træne den, de tror at ryggen er svag og at de skal passe på, måske fordi de har fået den fejlagtige besked af en ekspert. Kroppen er skabt til bevægelse og alle ryg problemer klienter måtte have har videnskablig effekt af supplerende træning, ryggen er noget af det stærkeste vi har og den er ikke svag. Den kan være udfordret af en diskusprolaps, ryg hold etc. men det betyder ikke, at ryggen ikke skal trænes. Træning giver cirkulation, det stimulere mekanoreceptore og accelerere heling, og med den korrekte træning vil det også øge effekten af hvordan klienten styre sin ryg. Netop styringen af ryggen er altafgørende for om klienten dagligt belaster sin ryg uhensigtsmæssigt, og derfor er afhængig af større styrke og mere restitution.

Ryg træningsterapeut

Niveau 1 Ryg træningsterapeut

Dette niveau består af en grundlæggende viden om ryg træning teoretisk og praktisk. Vi kommer ind på hvilke videnskabelige effekter der er ved ryg træning, hvilke værktøjer man som ryg træningsterapeut har i forbindelse med de forskellige ryg skader som ryg hold, diskusprolaps, slidgigt, diffuse smerter uden diagnose etc. I den praktiske del vil vi komme ind på vejrtræknings-, mobilitets-, stabilitets- og styrke-træning  og du vil gå hjem med et konkret træningsværktøj til træning af ryggen på forskellige niveauer, som du selv har afprøvet på kurset. Dette kursus giver dig derved en grundlæggende viden, som gør dig i stand til at give dine klienter en træning som er målrettet, simpel og som virker, ligesom det giver dig en mere komfortabel tilgang til brugen af ryg træning som behandling.

Kurset kan søges af alle som har en grundlæggende anatomisk forståelse for ryggen, hvad end man er træner eller behandler uddannet.

Når du tilmelder dig vores kurser, betales det fulde beløb.

Når din betaling er registreret hos os, er din plads på kurset sikret.

Tilmelding sker hos Lasota Terapi Akademi på linket her 

Priser:

2.250 DKK

Fredericia d. 16/04 & 23/04-2019 kl. 1500-2100

Niveau 2 Ryg træningsterapeut

Dette niveau består af en udvidet viden om ryg træning teoretisk og praktisk. Vi kommer ind på hvilke videnskabelige effekter der er ved ryg træning, hvordan smerte, stress m.m. kan spille ind og hvilke grundlæggende værktøjer man som ryg træningsterapeut skal besidde i forbindelse med de forskellige ryg skader, for at man kan udfærdig et individuel forløb til alle klient typer. I den praktiske del vil vi komme ind på vejrtræknings-, mobilitets-, stabilitets- og styrke-træning  udfra den grundlæggende tankegang og arbejde med cases i opbygning af individuelle programmer. Du vil gå hjem med et træningsværktøjskasse fyldt med ideer til træning af ryggen på forskellige niveauer, som du selv har afprøvet på kurset. Med dette kursus bliver du mere sikker og mere målrettet.

Kurset kan søges af alle som har ryg terapeut niveau 1, columna terapeuter, fysioterapeuter, osteopater, eller andre med en lignende uddannelse.

Når du tilmelder dig vores kurser, betales det fulde beløb.

Når din betaling er registreret hos os, er din plads på kurset sikret.

Tilmelding sker hos Lasota Terapi Akademi på linket her

Priser:

2.250 DKK

Dato på vej for kursus år 2019.

Ryg træningsterapeut

Underviseren er Anders Q Steensen

Ejer af YourPerformance, samt underviser, behandler og elitetræner siden år 2000.

  • Mastercoach i elitetræning ved Idrættens Træner Akademi under Team Danmark og Danmarks Idræts-forbund
  • Lægeeksamineret Columna terapeut (Ryg terapeut) ved Lasota terapi Akademi
  • Lægeeksamineret Idrætsskade terapeut ved Lasota terapi Akademi
  • Funktionel Movement Screen level 1 og 2. – ved Funktionel Movement USA
  • Talrige uddannelser og kurser indenfor træning og behandling.

You need to login or register to bookmark/favorite this content.