Vi danskere er vilde med camping

De senere år er det blevet populært igen at tage på camping i det danske land, og det har især noget at gøre med, at det blev lukket ned for, at man kunne reje til udlandene i større eller mindre grad, så vi danskere vendte retur til det, som vores forældre og specielt bedsteforældre gjorde: De camperede.
Tidligere var det mest noget med at cykle ud og slå et telt op, når man lige havde en weekend, for man havde ikke meget ferie at gøre godt med, men i kraft af, at danskerne fik flere penge mellem hænderne, og de fik mere ferie at gøre godt med, så skulle det så sandelig udnyttes.
Man indkøbte en campingvogn, og så kørte man ellers ud og camperede, som man gør det nu ved hvidbjerg strand camping og flere andre steder.
Det førte da også til, at man ville gøre det samme i udlandet, men som sagt har det de sidste par år været sådan, at skulle man feriere eller blot campere, så var det mest sikre træk, at man valgte at blive i DK.

Camping er et stort hit herhjemme

Man kan skam stadig vælge at slå et telt op på mange campingpladser, eller man kan leje en hytte, hvis man ikke har en campingvogn eller en autocamper.
Det er på denne måde, at mange mennesker har fået nye bekendte og venner, fordi man ender med at få nogle naboer for en kort stund, hvor man nyder livet på en anden og afslappende måde, end når man er derhjemme.
Nogle danskere kan lide at besøge den samme campingplads år efter år, mens andre er mere ude på, at de skal udforske de campingmuligheder, som der er i ind- og udland.
Der er mange, som der drømmer om sådan noget med at kunne være i campingvogn hele året rundt, fordi man elsker at holde så meget af det, men derfor er det også en dejlig afveksling, hvor man får prøvet noget andet af end dagliglivet, og det er en af grundene til, at det tiltaler så mange mennesker.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på