Fliser til hurtig levering

Står du og er i gang med en større renovering af huset derhjemme, så har vi et stort udvalg af fliser både inde, som til udenfor, fliser der ekstremt slidstærke, man skal altid huske en Flise er ikke bare en Flise.

Når du kontakter os vil vores professionelle medarbejdere, vil de sammen med dig gå vores sortiment igennem og vise dig alle de modeller samt forskellige farvede fliser vi ligger inde med, vi har fliser til alle husejere og til dem der står og er i gang med de helt store renoveringsplaner om det er til murer eller nybyggere, så ved vi med sikkerhed vi kan inspirerer vores kunder med fliser de sjældent har set med så smukt et udtryk.

Vi har hurtig levering og på vores lager har vi altid 85% af sortimentet liggende, og du skal ikke være i tvivl om det er første klasses kvalitet og produkter vi ligger inde med. Når du sammen med vores medarbejdere laver din ordre kan vi garantere du bliver mødt med en høj faglighed og ekspert i rådgivning, udover det har vi til at inspirere yderligere et stort flot showrooms man skal se og få syn for sagen. Vi har naturligvis de laveste priser i markedet, samt hurtig levering og en prisgaranti og dette giver os en høj score bland kunderne. Vi har showrooms på nuværende tidspunkt i Køge, Vejle og Aalborg og som tidligere nævnt er det et must at kigge forbi inden du tager den endelige beslutning og køber ind.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment