Hvad er nikotinposer?

Hvad er nikotinposer?

De fleste kender til snus, idet det længe har været en populær trend i Danmark, men det er ikke alle der kender til nikotinposer. Måske du kender nogen som benytter snus, måske du kender nogen som benytter tyggetobak, men kender du også til nikotinposer og hvad forskellen er på dem og snus?

Hvis ikke kan du her få svaret på hvad nikotinposer er.

Hvad gør nikotinposer?

Nikotinposer, også kaldet Nikopouches, er små hvide poser der lægges i munden, som indeholder nikotin. De lægges ind under overlæben og der skal de blive i op til 30 minutter, hvor de frigiver smag og nikotin. De er designet til at frigive nikotin gennem slimhinderne i munden som derefter trænger ind i blodet og giver hjernen signal om at frigive dopamin, der giver følelsen af rus, velvære og lykke.

Nikotinposerne indeholder, ulig snus, ikke tobak så det er en anderledes form for snus, som er 100% tobaksfri. De kan være tilsat forskellige smage såsom hyldeblomst, mint, cola, frugter eller citrus og de kan have forskellige størrelser. Det er lovligt at købe nikotinposer i Danmark, fordi de ikke indeholder tobak. Snus er derimod ikke lovligt i Danmark. På trods af, at de ikke indeholder tobak går de ofte ind under begrebet røgfri tobak. I samme gruppe finder man snus og tyggetobak, der på grund af deres indhold af tobak har en mere brun farve, hvorimod nikotinposer er hvide.

Nu er du uden tvivl blevet en del klogere på nikotinposer og røgfri tobak!

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment